Account verwijderen

Hier verwijder je je Fotoclubsite-account. Dat is het account waarmee je inlogt op de website van je fotoclub en in de app Fotoclubsite (Android en iPhone).

Zo verwijder je je account

Wat er wordt verwijderd

Meteen bij het verwijderen:

Wat er blijft

Foto's, reacties, chatberichten, inzendingen voor fotobesprekingen en wedstrijden en andere bijdragen die je bij een club hebt geplaatst, horen bij het archief van die club. Ze blijven staan, maar niet meer onder je naam: daar staat dan "Oud-lid". Ze blijven bewaard zolang de club ze in haar archief houdt. Wil je dat ze verdwijnen, verwijder ze dan eerst zelf, of vraag het bestuur van je club om ze te verwijderen.

Meer over hoe we met je gegevens omgaan staat in de privacyverklaring.

Account definitief verwijderen

Dit kun je niet ongedaan maken.